Perşembe, Nisan 25, 2024
Ana SayfaAirdropBinance Learn and Earn Polkadot (DOT) Answers

Binance Learn and Earn Polkadot (DOT) Answers

Thanks to Binance learn and win, you can earn 1.2 dollars that can be withdrawn.

Binance Learn and Earn, the easiest way to make money on Binance, the leading cryptocurrency exchange, continues. Users earn 0.3 DOT Coin by correctly answering 10 questions about Polkadot. Binance Learn and Earn Polkadot (DOT) Answers

Binance Learn and Earn Polkadot (DOT)

This period’s test of Binance Learn Earn includes Polkadot. After users learn about Polkadot and its ecosystem, they will need to complete a 10-question test. Users who answer all 10 questions correctly will earn 0.3 DOT. As of writing date, 0.3 DOT is equivalent to 1.2 Dollars.

  • Create a Binance account.
  • Go to the Binance Learn and Earn area from the application or web version.
  • Click on Start learning.
  • After learning Polkadot, go to the test by clicking the next button.
  • Complete the 10-question test correctly.
  • After completing the test, check your earnings on the Rewards Center.
  • Rewards will be distributed within 48 hours.
  • Don’t forget to follow our Airdrop page to avoid missing this and similar Airdrops.

Binance Learn and Earn Polkadot (DOT) Answers

Q1.Which of the following is a founder of Polkadot?

Answer: Gavin Wood

Q2. Which of the following are use cases that Polkadot supports?

Answer: All of the options

Q3. Polkadot developers who need more functionality and scalability should build:

Answer: A custom blockchain

Q4. What term did Polkadot’s founder coin?

Answer: Web 3.0

Q5. Which limitations of bridges does Polkadot address?

Answer: They have limited functionality and security flaws

Q6. What does interoperability mean on Polkadot?

Answer: Apps and services can securely communicate across blockchains

Q7. Which of the following is NOT a benefit of building a custom blockchain on Polkadot?

Answer: Built-in AI features

Q8. What is the mission of Polkadot?

Answer: To power the movement for a better web

Q9. Which stage companies does Polkadot support?

Answer: All of the options

Q10. What is blockspace?

Answer: The core product of blockchains

You can follow us on TELEGRAM to be instantly informed about the latest developments!


Disclaimer: This is a press release and what is written here does not reflect the views of the www.coinmeoow.com team and does not constitute investment advice. High risk of loss should be taken into consideration in leveraged transactions, cryptocurrency investments, and pre-sale purchases, and extensive research should be done before investing in any platform.

RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Most Popular